2010-07-28

Snuttegrisen

Jag har ju scrappat en till LO åxå, gjorde den för längesen men den var efter gårdagens färgutmaning inne på swe men den missades där åxå hihi men nu visar jag den här iaf :-) En dag efter att Matilda slutade med nappar för drygt 1 år sedan så fick hon en present av sin moster, inte en "sluta med napp present" utan tror det var en försenad födelsedagspresent snarare iaf så fick hon Lotta på bråkmakaregatans grisbjörn (Bamsen) i present och då hon precis slutade med nappar så blev grisen till en "snuttegris, svansen är lite läskig om jag säger så ;-)

Ville iaf föreviga denna snutegris till hennes album så här är layouten:

"Snuttegrisen"


För ett par månader sen så försvann dock snuttegrisen och vi har letat som tokiga ända tills i lördags, då dök han äntligen upp och även lite andra saker vi letat efter :-) tildan hade gömt en massa saker å sen glömt vart.... men nu har hon sin snuttegris igen iaf och svansen är lika läskig som vanligt...

 


/H

2010-07-27

Veckovägning 2010-07-24

Glömt å blogga, vägde mig i lördags då vi skulle ha gäster över natten till söndag så jag inte ville springa runt i huset naken på söndag morgon :-D

Vikt sist: 71,8 kg
Vikt idag: 71,3 kg
Viktförändring denna vecka: -0,5 kg
Viktminskningtotalt: -26,4 kg
Min startvikt: 97,7 kg

Var extremt förvånad när vågen visade på -0,5 nu i helgen efter en veckas semester då jag även tog semester helt från motion och bra mat, vräkte i mig bullar, öl, fet mat m.m. m.m. och tror det endast blev 1 promenad på 30minuter :-p men så kan de va, kan ju ha varit en snevägning pga olika saker åxå det återstår att se på söndag.

Denna vecka är jag tillbaka i bra vanor igen iaf, man får lite nytändning av att helt vara onyttig en vecka då får man upp orken igen att fortsätta med bra vanor sen, iaf jag.

Hittills inga onyttigheter denna veckan (inte ens söndagspizza) och igår vart den en promenad på 7km och ikväll ska vi på gymmet.

Längd: 175cm
Vikt: 71,3
BMI: 23,28

//H

2010-07-26

God jul(i)

Ja nu kommer en lite oväntad layout :-p men jag gjorde denna i vintras då jag hade massa inspiration från julen och alla foton och så skapade jag denna lo efter en skiss som Badanka ritat åt swebloggen.

"Julafton -09"


Har ni sett lilla runda goa edit :-D för å inte tala om runda jag :-D ska nog göra ett till inlägg så ni får se :-p

//H

Från Jul till Juli

Tänkte visa två kort som det är mindre än 7 månader emellan. På 5 månader gick jag ju ner nästan 25kg så jag tänkte att ni kunde få se två kort å se om ni tycker de syns nån skillnad :-)

Jag i julas:


Jag i Juli:


Ska se om Elin ska knäppa nått mer kort på mig i helfigur så ni får se, men har inte så mycket kort från i höstas att jämföra med :-p

/H

2010-07-18

{2010-07-18 livets mirakel}

Här kommer några foton på S&J och deras lilla mirakel i magen som jag fick äran att föreviga idag:



 








///H

Veckovägning 2010-07-18

Vikt sist: 71,9 kg
Vikt idag: 71,8 kg
Viktförändring denna vecka: -0,1 kg
Viktminskningtotalt: -25,9 kg
Min startvikt: 97,7 kg

Helt fantastiskt att jag står still här runt 72kg med tanke på hur jag äter ;-) Får väl göra ett ryck senare för å bli av med de sista kilona jag vill tappa. Veckan som gått blev det INGEN promenad, massa god mat/fika och ändå så stod jag typ still. Var på gymmet på måndagen men thats it.

Är jättenöjd med min kropp nu så jag känner inte mycket motivation men skulle jag börja gå upp en massa så skulle jag ta tag i det mera. just nu känns det mest att jag kommer väga mig på söndagar för att ha koll så jag itne börjar gå upp en massa igen.

2010-07-15

lek med typsnitt

ja så lyder dagens utmaning inne på SWEbloggen. Jag har liftat en underbar layout som Badanka skapat och använt mig av 2 olika sortes "Thickers", minialphas och handskrift.

"4"



//H

2010-07-11

Veckovägning 2010-07-11

Vikt sist: 71,4 kg
Vikt idag: 71,9 kg
Viktförändring denna vecka: +0,5 kg
Viktminskningtotalt: -25,8 kg
Min startvikt: 97,7 kg

Inte så oväntat med ett plus efter gårdagens trerätters och sen tårta, å tårtan intog vid 23 :-D men jag blev väldigt nöjd med att det bara var ett halvt kilo upp. Dessutom är mensen på intågande. Så att bara ha fått +0,5 känns väldigt bra inför nästa veckas vägnig, men nog har jag hamnat på en vikt där min kropp trivs men det gör ju jag själv åxå så det spelar inte så stor roll :-)

Längd: 175cm
Vikt: 71,9
BMI: 23,48

///H

2010-07-10

{2010-07-10 Karin & David}

Här kommer ett urval av alla underbara foton på Karin & David som gifte sig idag:


























Tack Karin & David för att jag fick vara med och föreviga eran dag! Det var enormt svårt att välja ut favoriter bland alla foton då mappen innehåller över 1500st!

2010-07-09

Vår oas

vi i klanen E har en egen liten oas där vi tillbringar all solig ledig tid. Ibland är vi få ibland alla i klanen men det är vår oas och där samlas vi för att sola, bada, grilla, åka bår, umgås och jaga barn som äter sand.



Idag så skyndade jag ner til oasen direkt när jag slutade jobba, mina barn var redan där med sin farmor och även Elin med hela familjen var där. Tomas, judit, fredrik och farfar Jan ramlade åxå in pö om pö. Vi grillade hamburgare, badade och nu är ett gäng ute och åker båt men ajg är hemma och tar det lugnt inför morgondagens bröllopsfotografering :-)


//H

2010-07-04

Motion 4-11 Juli

Motion:

Söndag: Promenad 7km
Måndag: Gym 1,5 timme
Tisdag: Promenad 7km
Onsdag: scrapträff :-)
Torsdag: Promenad 7km +gym 1,5 timme
Fredag: Vilodag
Lördag: Bröllop :-)


Steg:

Söndag: --ingen stegräknare--
Måndag: 8408
Tisdag: 15038
Onsdag: --ingen stegräknare--
Torsdag: 15300
Fredag: 9700
Lördag: --ingen stegräknare--

Snitt: 12 111steg

Veckans notis: körde 3*10 à 31kg i bänk.

Veckovägning 2010-07-04

Vikt sist: 73,3 kg
Vikt idag: 71,4 kg
Viktförändring denna vecka: -1,9 kg
Viktminskningtotalt: -26,3 kg
Min startvikt: 97,7 kg

Å vad härligt det är när man blir av med ett plus, direkt veckan efter, jag hade nog en massa mat å grejs i magen förra söndagen :-)

Jag tar typ 2 steg frammåt å sen 1 steg bakåt :-) för det går ju sakteliga neråt på sikt men är väldigt svajjigt just nu :-) motion tycker jag att jag får ganska så lagom av nu och så äter jag i stort sett allt jag vill äta :-p men vissa förändringar vi gjort är ju bestående, som vatten till maten, inget socker i kaffet och endast snabbmat 1gång i veckan max. Å apropå det, MAX har vi ju nästintill sluta äta på. ja egentligen har ju en hel del förändrats men man tänker ju inte på det längre.

1,5kg till, sen väger jag under 70 :-)

Längd: 175cm
Vikt: 71,4
BMI: 23,31

2010-07-02

Galen

hihihi, skrattade som en tok när elin skickade detta foto till mig som hon tagit av mina två tjejer förra sommaren. Ser ut som matilda tappat förståndet och vill äta upp sin lillasyster. Var tvungen att scrappa kortet och när jag fick ett DT paket från stellas med härliga färglada papper från Pink paislee så passade det perfekt.

"Galen"


På denna layout tog jag ett svart cardstock som bas sen har jag använt pappret "PinkPaislee - 365 D - Believe" som är det härliga cirkelformade pappret med scallopkant. Runt kortet har jag använt små spillbitar av papprena "PP - 365 D - Be free", "PP - 365 D - Imagine" och "PP - 365 D - Dream Big" som jag satt på fotomattor av röd cardstock.

Runt inre kanten av cirkeln var det massor av swirls så jag tog även lite rubons i form av sjärilar och satte dit och sen 3D-lackade jag swirlsen och fjärilarna så de poppade upp lite mer.



//H

2010-07-01

Love

Jag har ju en LO som ajg glömt å blogga här :-) den är gjord till en scrapliftutmaning inne på SWE som visades i lördags. Jag har liftat färgupplägg, att ha rubons som rubrik m.m.

"Love"

Tycker så mycket om det här kortet på Edit, så pluttig å truttig.

//H
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...