2014-03-19

Guldigt med charmed

Å vad mycket guld det kommit i scrapvärlden nu, jag älskar det! En av de guldigaste är serien Charmed från MME som jag fått skapa ltie med åt En Liten Butik.

"Lucia på förskolan"

Papper, tejp och enamel dots kommer från den serien, enamel dotsen är helt fantastiska som vanligt :-D 

//H


2014-03-18

Bästa vänner

Jag hittade ett så roligt och klockrent foto på Edit och hennes allra bästa vän, axel, när jag letade i gamla fotomappar. Hade ett gäng papper från Sannas Butik som jag fått i sponsorkit via SWEbloggen. Så det blev en lite romantiskt lekfull layout kanske man kan säga??

"Bästa vänner"


Har ni inte sett sannas fina papper med svenska teman så se till att kika in hos henne.

//H

2014-03-11

Skisstolkning

Gårdagens skiss på SWE hade massor av små rutor så då åkte pl-korten fram igen :-D älskar att använda dem på layouter.

"Löv är skoj"


Bakgrundspappret är ett ark kartong som jag skar ner till 12''*12'' så det är lite grövre och gråare än ett vanligt kraft-cardstock.

//H

2014-03-10

Layout med pl-kort

i torsdags var det en teknikutmaning på SWEbloggen och tekniken vara tt scrappa en layout fast med pl-tänk, jag fyllde inte hela sidan men använde mig av pl-kort och la upp som block.

"Väntar på tomten"

Köpte ett mini-kit från Becky Higgings med jul-tema och jag har blivit förtjust i just mini-kit, blir så enkelt och smidigt att under december ta detta kit och inte kolla på allt man har och så har jag köpt ett med födelsedagstema till de veckor då någon i vår familj fyller eller om nån är på kalas m.m. 

//H

2014-03-04

Svenska papper

Det finns en ny svensk papperstillverkare, det är en tjej som gjort egna papper och som nu tryckt upp dem för försäljning. Sannas Butik heter hennes butik. Vi i SWEteamet blev sponsrad med hennes papper och min första layout skapade jag med ett av Vårpappren som heter Tussilago.

"Fulla av Bus"

Det är ju kul med lite papper där det står på svenska och en av hennes serier är olika Stockholmsmotiv, de pappren spar jag till efter jag varit på Scrap&Pearl :-D 

///H

2014-03-03

Skiss på SWE

Idag är det måndag, vi är ju dock lediga så jag höll på att glömma att det var måndag idag. Jag har iaf med en layout inne på SWEbloggen och tänkte visa den här också.

"Julfina"


///H



2014-03-02

Sportlov


Nu har vi sportlov! Jag har en uppgift att göra men i övrigt så är vi lediga och det är så underbart skönt att kunna vara ledig med barnen på deras lov, även i sommar ska jag passa på att ha sommarlov å ta ut föräldrapenning för vem vet, kanske är sista chansen att vara ledig hela sommarlovet med dem. 


De är osams å slåss emellanåt men så är de helt plötsligt sams och leker med varandra. Precis som syskon ska vara. 

/H 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...