2014-07-28

Järvzoo

Dagens skiss på SWEbloggen är perfekt till småfoton, jag hade stående småfoton från när vi var på Järvzoo så jag ändra skissen lite så den passade mina foton.

"En dag på  Järvzoo"

Å ja vi är ofta på Järvzoo, men köper manett familjeårskort så har man tjänat in det redan andra gången man är dit och sen blir de bara bonus :-D Det är kul att åka dit under olika årstider för att se skillnaderna på vilka djur man ser, vad har de för päls m.m. 


//H

2014-07-11

Mitt PL

Kika in SWEbloggen idag för att läsa om mig och mitt PL-ande. I inlägget visar jag följande uppslag från mitt album:

Vecka 16 2014



 Vänster sida: det blev ett ljust uppslag i mestadels vitt och det känns riktigt bra, vart väldigt nöjd med detta.


 Höger sida, här var det ju påskhelg så det är mest sånt:


//H

2014-07-06

PL v.17 2014

Nu blev det knasig ordning, igår fick ni se vecka 18 och idag vecka 17 men så kan de gå ;-) Även här har jag använt Junikitet från The Green Hyena.

v. 17 2014

 Påsklovsvecka var det här och vi var lediga :-)

å här lyckades jag använda PL-kortet med cykeln på då jag använde min nya cykel för första gången :-) Edit och gösta tog ett premiärdopp också 27 APRIL!!!





//H

2014-07-05

PL v.18 2014

För några veckor sedan bloggade jag vänstra sidan av min vecka 18 inne i The Green Hyenas blogg, jag har använt Junis huvudkit till att skapa den. Nu tänkte jag visa hela uppslaget för er här :-)

v.18 2014


Den här sidan är alltså skapad med Junikitet från TGH, härliga Enamel dots i väldigt mixade färger, kort med kraft som bas och lite guldiga stickersbokstäver m.m.

Den andra sidan, som vanligt mycket foton på mina uppslag :-D

//H

2014-07-04

Bjon

Med Junis pl-kit från The Green Hyena har jag skapat en layout som var inspirationsalster till deltävling två i deras stora sommarcrop. Tävlingen går ut på att scrappa ett alster med minst en kamera på och ni kan läsa mer om den Här! än har ni liiiite tid på er att skapa till den ;-) 

"Ja gåj på bjon som doja göj" (Jag går på bron som Dora (utforskaren) gör"





Gösta älskar nya klätterställningen på lekparken i stan som vi är till då och då, den har en "hängbro" som han alltid påpekar är som i barnprogrammet "Dora utforskaren".

//H

2014-07-03

Härliga färger

I lördags var det en färgutmaning på SWEbloggen och det var härliga rosa och kraft kombinationen som jag använde ett sepiatonat foto till:

"Liten fast stor"

Ja Gösta är ju inte ens tre år (på fotot 2,5år) men han är ändå väldigt stor, han är över 1 meter och har storlek 104 och en del 110 på kläderna. Han kan nog säga det mesta och pratar massor precis som resten av oss i familjen (förutom fredrik)han älskar fordon, musse pigg och att bygga lego med Karl-Erik :-)

/H

2014-07-02

Underbara Oasen

i måndags hade jag med denna layout på SWEbloggen som en tolkning av skissen:


Vår härliga Oas skulle jag kunna scrappa många layouter om :-)

2014-07-01

galet fina!

Å jag har hittat en favoritserie när de kommer till födelsedagstema på PL-prylar!!! Det är serien Birthday från Sn@p som jag fick från En Liten Butik i senaste kitet. Älskar dem både till PL-veckor där någon fyller år, layouter om födelsedagar och på grattiskort, heeelt min stil på dem!

Jag har scrappat en layout med dessa PL-kort om när Matilda fyllde 8 år nu i Mars.


Mer om materialet jag använt hittar ni i DETTA inlägg

///H

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...