2010-10-25

sista vab-dagen?

ja nu hoppas vi på att inget oförutsett inträffar, för om allt fortsätter som nu så kommer tildan gå på dagis fr.o.m imorgon. Hon har ju varit hur frisk som hellst så hon klättrar på väggarna här hemma. att vädret inte är det bästa gör inte saken bättre, vi har varit ut varje dag men det blir ju inte i timtal för man blir alldeles blöt och kall.

Dessutom glömde vi kvar galonisarna på dagis så varken edit eller matilda har haft några galonisar....tildan har ett par överdragsbyxor som ajg ropade in på tradera som är tunnare än täckbyxor men som var tåligare mot vatten än de gamla hon hade iaf. Så dem har hon använt....tills hon spydde ner dem....

hon har en didriksson vindjacka som åxå är bra mot regn...den spydde hon åxå på... så skinnjacka och överdragsbyxor som inte skyddar mot vatten har varit det enda som vi haft förutom vinterjacka och täckbyxor.....

Edit sov äntligen hela natten i natt, men vi tog upp vagnen till hennes skrubb så hon sov i den. vi tänker lägga henne i sängen men blir hon lika skogstokig så flyttar vi över henne i vagnen så vi kan vagna, det är ju det som hjälper mest mot hennes lilla mage tydligen.

dessutom gav jag ipren igårkväll, man vetj u aldrig om hon har ONT nånstans nu när vi är sjuka och hon sover sådär dåligt så finns ju risken så till natten gav jag ipren och kanske var det därför hon nu sov hela natten? hoppas bara inte det är nått mer "fel" på henne :-( avvaktar tills pencillinkuren är över nu å ser sen om sömnen återhämtar sig.


///H

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...