2012-03-20

Gösta 7 månader

Dags för en uppdatering om Gösta som blev 7 månader i söndags. Vi har varit till BVC för lite väga och mäta och idag fotograferade jag honom lite.


Gösta 7 månader:
Vikt: 9980gr
Längd: 72,5cm
Huvud: 46cm

Han vägde ganska exakt 10kg för när han rörde benen upp och ned så svängde siffrorna på vågen mellan 9900gr och 10140gr :-) men tillslut stannade han med benen och vågen stannade på 9980gr :-) Ganska bra att gå upp 0,5kg på en månad när han varit sjuk i över 3veckor och då ätit lite sämre än vanligt enligt mig. 

Sjukdomen ledde dock till att all min mjölk är slut så nu är det helt färdigammat. Det sinade helt enkelt, han hade inte orken att tutta och jag hade feber så kroppen la ner det helt enkelt. 

Just nu är det mycket fart på honom, man märker att han blir lite irriterad på att han inte kan ta sig fram själv förutom i gåstolen (som han åker med en väldig fart i).

Man ser nu båda tänderna i mitten nere på honom, de lyser genom tandköttet och ser ut som de kommer komma vilken dag som hellst, i så fall blir han tidigast av alla tre med att få tänder. Vet inte om det beror på tänderna eller för att han behöver gå upp i 8månadersvälling men han har kommit in i en dålig sovperiod igen, han somnar bra på kvällen men efter 23 så börjar han jolla och kl 05:45 kliver han upp, har precis köpt hem ny välling så vi får se om det blir nån ändring eller om det blir bättre när väl tänderna kommit igenom helt. 

///H


1 kommentar:

Karin sa...

Söta Gösta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...