2012-10-10

Vab m.m.

Ja ojojoj vilken vecka vi haft, tro vi alla haft olika åkommor, Gösta har ju i ca 2 månader haft olika sjukdomar, problem m.m. speciellt tänderna har spökat men även en rejäl ögoninflammation (som det fortfarande är lite kvar av) Han är även lite förkyld, frustrerad över att inte kunna gå och är torr som fnöske över hela kroppen.  Men det som är så himla skönt är att sista 3-4 dagarna är det som vi fått våran Gösta tillbaka igen! Han är på sitt solskenshumör igen, jag måste inte konstant bära på honom och....

...Han har tagit 3 steg helt själv! 

Solstrålen:

å charmpusen:

Matilda har varit riktigt risig denna vecka vilket resulterade i ett besök på akuten och en penicillinkur :-( men idag verkar hon vara tillbaka till våran goa matilda hon åxå. 

Förutom dessa två sjuklingar så har vi Edit som åxå fått vara hemma med oss när jag vabbar men i morse täntke jag skjutsa henne till dagis för att kunna plugga medans gösta sov middag men tror ni det gick öht? hon var fullkomligt rabiat, hon tänker INTE vara på dagis om matilda är hemma, men fredrik tog med dem på lunch nu när gösta sov så jag har hunnit ikapp med en liten del av pluggandet iaf. 

Nu vaknade pus-busen

//H

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...