2006-11-23

Designteam

wow wow wow, fattar ni att jag, Hanna Larsson ska ingå i ett designteam för en scrapbutik??? jag vann liksom, jag blev utsedd till den nya designteam medlemmen på hobbyhuset.se här är en länk där man kän läsa om mig http://www.familjeliv.se/Bloggar-3-50/b8054.html?http://www.hobbyhuset.se/shop/index.php?act=viewDoc&docId=9å jag har inte fått sagt nå på ett par dagar nu å det har varit såååå svårt!!!

här är de två LO:s som jag skickade in med ansökan om att bli medlem i designteamet:och så här löd mailet som jag fick i tisdags:

"Grattis Hanna!!!Du har blivit utvald att ingå i vårt Design Team för Hobbyhuset

Motivering:
Vi tror att du kompletterar både Jenny och mig jättebra. Du är duktig att kunna använda många foton på dina LO:s. Kan använda både många och få mönstrade papper på samma LO. Vi gillade din höst-lo som har snyggt upplägg, fina detaljer, härliga färger och den är välbalanserad.Dessutom har du fina fotografier som fångar en och det ser ut som du har småbarn och det har ju varken jag eller Jenny. Din stil, Jennys stil och min stil visar på en stor bredd, eftersom vi scrappar ganska olika, och det är ju roligt."

2 kommentarer:

Pylle sa...

GRATTIS GRATTIS =)
du är så otroligt duktig och du inspierar mig mycket men det vet du =) du är verkligen värd det.
Kraaaaammmmmmmmmm
/pylle

Cia sa...

Välkommen i gänget Hanna!
Ska bli så spännande att få se dina alster och att få samarbeta ihop!

Cia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...