2009-11-03

Björnen och trollungarna!

i söndags bestämde Jag och Fredrik oss för att gå ut i skogen med tjejerna och plocka svamp, Fredriks föräldrar hade åxå tänkte göra det så vi bestämde tid och plats å så gav vi oss iväg. När vi kom fram till platsen där släkten just nu håller på å bygger en ny tomtestuga ;-) så var även Fredriks farbror där och timrade. Efter en lite stunds plockande (och ett par kilo svamp! hördes röster genom skogen, det var i stort sett resterande delar av hela släkten E. De som fattades var Tomas, judit, claes och lotta. Men i övrigt var vi alla där.

Efter en stunds fikande så gav vi oss på svampjakt igen, jag fick följe av Ester, Matilda och Carina å fick massor av söta foton på tjejerna när de var ute och letade troll :-)

Det var tur att det inte är BJÖRN jakt just nu :-D för våran lilla björna var åxå med:
Här satt de och sjöng "oaj aj aj aj buff"
här uppe var skolan där man läste läxan och lärde sig bli trollungar:


Matilda vägrade släppa mjölken efter fikapausen:

Det är helt underbart att vara med Matilda och Ester när de har en sån där "bra" dag, se deras vänskap och hoppas att dess styrka kommer få vara kvar genom hela livet.

Då vi av alla olika dagisfröknar och på alla olika utvecklingssamtal fåt höra att Matildas favorit utan tvekan är att vara i skogen så försöker vi verkligen vara mycket ute i skogen med henne och det verkar ju lovande för hennes morfars planer på att hon ska orientera :-)

det var allt om björnen och trollungarna!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...