2009-11-30

Edit 10 månader

Ja det är ju sant som det är sagt att Edit nu hunnit bli 10 månader, men nu har ju tiden itne gått lika snabbt som tidigare, mest pga denna tråååkiga höst :-)

Idag var vi iaf på mätning och vägning m.m. på BVC och det såg lite sisådär ut om jag ska vara ärlig men det har fortfarande sina förklaringar.

Edit 10 månader:
Vikt:
10150gr
Längd: 74cm
Huvud: 47,5cm

Som endel av er kanske märker så harinte skruttan ökat så mycket i vikt även denna månad, endast 65 gram och detta är troligtvis fortfarande sviter av att hon varit sjuk och fått tänder plus att hon rör sig mycket mera. Våran BVC  sköterska tror att Edit snarare har gått NER i vikt då hon var sjuk och därför ser viktuppgången ut att vara jätteliten fast egentligen kanske hon hade 200gram att återhämta först åxå.

Men vi vet ju att hon numera äter bra igen och det är ju tine som att det går nån nöd på de där godinglårena än e :-)


Edits bästa just nu är att resa sig mot möbler och gå lite hit å dit efter dem, hon vänder sig å byter från fotöljen till bordet osv. Hon har 2 tänder, säger bl.a. Juddan, Eddan, e de?, titta, mamma, pappa och nenene. Hon äter bra igen och sover superbra! Lite snorig just nu, får hoppas det inte är nått värre och på onsdag hoppas jag hon är frisk så hon kan få sin spruta mot svininfluensan.

Hon tittar även efter lampan när man säger "vart är lampan?" och så vinkar hon och klappar händer och gör high five.

Nu ska jag gå och sova, blir vabbande imorgon då matilda helt plötsligt fick feber nu ikväll efter att ha hostat i flera dagar. Får hoppas det är nått snabbt övergående så hon är pigg och frisk till helgen när hon ska sova hos mormor och morfar, skulle vara supertråkigt att behöva ställa in den traditionen :-) nä nu till sängen.


//H

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...