2011-08-09

Vecka 40, BF-dagen

Ja idag är det då sista dagen på vecka 40 och således även den beräknade dagen för lilla G att komma ut. Jag har varit till barnmorskan idag för "mäta, väga, lyssna" och det såg bra ut, bättre än det gjorde i torsdags tom, hade gått ner i vikt sen i torsdags, blodtrycket hade gått ner ltie till mer mitt normala m.m.

Var helt enkelt högt blodtryck och mer vätska i kroppen i torsdags.

Där var det lite magbilder, Elin fotade dem igår, var en allt annat än pigg Hanna som poserade men idag mår jag bättre i förkylningen så idag känns graviditeten och allt mycket lättare åxå. Hosta och nysningar är inte så roligt med denna mage men jag mår som sagt mycket bättre idag än igår iaf.

Vecka 40
Fosterljud: 130s/m
Blodtryck: 110/70
SF/magmått: 36cm

Bebisen var fixerad

Bebisen ligger på ca 130 slag i minuten när den är i "viloläge" och på 145 när den är vaken, Edit låg lika och Matilda låg lägre. Har för mig att matilda ofta hade hjärtslag på ca 120s/m å att de var uppåt 135 när hon rörde sig.

Imorgon börjar då vecka 41, får väl se jag orkar och hinner med nån fotografering/uppdatering beror ju på hur många dagar jag går över, man kan ju hoppas på att Pappa får rätt på sin gissning att det är en riktig liten "lars Gösta" där inne så h*n kommer redan imorgon men min gissning på 14/8 står kvar å känns väldigt trolig ;-) hihi

Nä nu ska jag ta mig en vila på soffan innan jag ska hämta barnen.

//H

1 kommentar:

Anna sa...

hm... med hjärtslagen tror jag nästan på en flicka.. men magen ser ut som en pojk...

Fast jag är ganska säker på att det blir en bebis och jag skulle tro att den kommer till helgen iaf denna vecka.

Lycka till när det bär iväg!

kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...