2011-09-01

2 Veckor

Så är det precis 2 veckor sedan våran lilla prins valde att det var dags att komma ut :-) som en liten blixt kom han farande när det äntligen kom igång. Å nu ser man redan hur han växt en hel massa, han går upp jättebra i vikt, sover och äter bra för "åldern" och är allmänt jättelugn och go, största problemen står magen för, lite gasig å magknipig kan han vara, speciellt om kvällarna.


Lilla killen har sista dagarna hunnit med hörselkoll på sjukhuset, första badet och vid vägningen så hade han gått om sin födelsevikt. Han sover gott i sin takvagga på natten men äter vid ca 00, 03 och 06 (varierar såklart lite men på ett ungefär så är det dessa tider)

Han har fått ärva en hög med kläder efter sin pappa och farbror åxå så ni ska få se ltie fina foton sen på honom i lite 70 och 80-tals mode :-)

2 kommentarer:

Annika sa...

Vilken liten skönhet! Visst får man väl säga så om en kille? Jo, jag tycker det! :-)

Känner igen det där med magknip om kvällarna... Provade både Minifom och Sempers Magdroppar (båda från apoteket). Och för vår del blev det bättre med Semper. Men för Göstas gaser kanske Minifom funkar bäst ;-)

Lycka till med lilla magen! Kram från Annika o Elsa <3

Tezzan sa...

Åhh, grattis till lillkillen! Han är sjukt söt, den lille parveln.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...