2011-10-18

2 månader

Varje barn och varje månad så säger man samma sak, oj vad fort tiden går! Det går alldeled för fort även om man är glad när de får fastare rutiner och börjar göra små söta saker också. Igår var vi till Annelie på BVC och i söndags fotade vi lite höstiga 2månadersfoton.Gösta 2 månader:
Vikt: 6085gr
Längd: 61,5cm
Hof: 41,5cm


Han fortsätter att öka i vikt och längd i samma snabba takt, var lite fundersam innan vägningen då han gått över till att endast äta 4gånger/dygn och de ska ju äta 5-6 gånger dygnet minst i denna ålder men hans viktkurva är så otroligt fin ändå så jag behöver inte "tvinga" honom att äta en gång till :-)

Just nu så sover han oftast 20:00 till 07:15, man kan få gå upp och nappa honom en gång på kvällen och vissa kvällar är han övertrött och har svårare att somna så då kan det bli snarare 21:00 innan han kommer till ro.

Han småjollrar å flinar en massa och när han är vaken så är det i knä eller liggandes på skötbordet som han är nöjd, man ska ge uppmärksamhet och prata med honom då är han nöjd. Inte så nöjd i baybsitter eller babygym för där pratar ju ingen med honom :-D

/H

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken liten go´bit! Fina bilder!!! Kramar Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...