2011-10-31

Skissen

Måndag och ännu en skiss på SWEbloggen, idag har jag skapat både en layout och en canvastavla efter skissen, för en skiss behöver ju inte användas endast till layouter och kort utan man kan inspireras till annat också.

Först kommer layouten som jag är grymt nöjd med!

"Mammas prins"


Sen över till canvastavlan, hade först tänkt ha ett foto på oss i familjen på den men blev så nöjd med tavlan som den är så det blev fotolöst.

Har den bredvid ett familjeträd med foton på oss alla i. När jag fotade så var det bara Matilda som fanns på kort i trädet men nu är det bara fredrik som saknas :-D

"Vi"


Jag började att mista med röd, orange och mörkrosa mist och hade då lagt ut Maxi-pärlor och bokstäverna VI på canvasen och sen kladdade jag med massa gesso, mestadels längst kanter och i hörnen. Sen mistade jag med blå, turkos och grön över ett papper som jag stansat ut tre cirklar i och sen kladdade jag ltie mera och målade med glitterfärg över hela och sist stänkte jag på lite distress ink men det torkade inte så jag lät de rinna neråt istället och de har blivit ljusare sen jag fotade så det ser inte ut som skotthål längre ;-)

//H

3 kommentarer:

webmosterhelene sa...

Tycker om din layout, men formligen ÄLSKAR din canvas!! Och vad roligt att få se hur den står i vardagsrummet också, grymt inspirerande!

Anonym sa...

Vart har du köpt trädet?? Så fint.
Susanne

Hanna-Marie sa...

tror trädet är köpt på inreda.com, kunde bara svara här susanne för du har inte angett mail eller blog så hoppas du kikar in här :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...