2011-12-14

Vitt vitt vitt

nä jag pratar inte om vädret för utanför fönstret har snart all snö regnat bort, det är isbana överallt. Det som är vitt vitt vitt är min alster till sista deltävlingen i scrapgalens adventsutmaningar. Har ju gjort bidra till alla de första 3 så oavsett vad sista utmaningen skulle vara så bestämde jag mig för att gå ända in i mål å göra denna sista åxå.

När de vslöjade sista utmanignen så blev jag jätteglad, har tänkt göra en helt vit lo ett tag men inte kommit mig för och jag älskar ju att kladda även om jag inte har lärt mig alla konster än så provar jag lite iaf. Jag har använt gesso, akrylfärg, modelling paste, pärlor, symaskin, två olika cardstock, scrappers floss, blomranka från Prima och thickers från American crafts m.m.

"I love u"


Har kladdat mycket med modelling paste över olika stenciler, sen hällde jag små pärlor i kladdet medans det var kladdigt. Blomrankan var från början grön och knallröd men jag tog ut den och sprayadeden vit med vanlig sprayfärg för möbler först och sen kladdade jag med massa gesso på den så den är riktigt hård av färgkladd.

Som avslutning så penslade jag på lite glitter på lite olika detlajer, som fjärilen, hjärtanen och några blad.


//H

4 kommentarer:

AnnaB sa...

Så vacker....!!!

Lilla07an sa...

Jättefin :)

webmosterhelene sa...

Supervacker!!!

Ulrika sa...

Grattis!! Du knep andraplatsen ju!! Jättesnygg layout!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...