2009-10-16

Edit kryper!

Jag mobilbloggade för ett par timmar sen men det har inte kommit fram! och det som var så viktigt, jag filmade med mobilen när edit kröp för allra första gången!

det går sakta men hon är så himla duktig, gud vad hon kämpar på just nu!

Vi var hemma hos Jan och Carina, hade blivit bjudna på middag där, jag satte mig på golvet för att börja klä på Edit då vi var på väg hem, men när ajg satte ner henne så ställde hon sig som vanligt i krypställning, skillnaden denna gången var att hon på engång började flytta en hand, sen andra handen sen ett ben å så andra benet.

Farmor såg dirket hon åxå vad som höll på att hända så hon slängde sig ner på golvet en bit framför edit för att locka henne å edit fortsatte kämpa, bit för bit kom hon, Fredrik flög åxå ner på golvet helt överlycklig över att få vara med om ett sånt stort framsteg hos lillskruttan. Han brukar ju ibland känna att han missar massor när han inte är hemma men nu vart han så glad att han fick vara med.


Hon fortsatte å kämpa på ett bra tag å kröp bit för bit, v'nde sig ltie om å kröp några steg osv.


Så imorgon kommer det nog tränas massor här hemma, nu står det itne på fören vi måste börja hålla stenhård koll på denna lilla skrutta :-D ganska precis 8,5 månad gammal var är hon :-)

///H

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...