2009-10-30

öppna förskolan

Idag är det ledig dag som vanligt för Matilda och det blev en sväng till öppna förskolan, är ganksa längesen vi var där nu så det vart verkligen uppskattat. En av hennes bästa kompisar från dagis var där åxå så de lekte hela tiden.

Direkt när vi kom dit så var vi helt ensamma, helt tomt var det så då passade vi på att måla lite:Efter målandet så blev det dags för lite förmiddagsfika med kaffe och lättdryck och macka. Å sen kom hon som håller i barnsången på fredagar å berättade att hon blivit dålig i ryggen och fått en läkartid idag precis innan sången brukar vara så vi var tvungen att ha sången tidigare, så redan kl 10 var det barnsång, det som var bra för oss var ju att det var inte alls lika många som det är annars på sången, kanske max 20barn?

Efteråt blev det en massa lek och det ökade med barn undan för undan, här nedanför är edit ute och kryper runt för att upptäcka så mycket som möjligt men det var stooora barn där som sprang runt runt runt henne så hon blev alldeles yr :-D
Men duktiga lilla Edit älskade barnsången, hon satt i mitt knä och såg helt förundrad ut. Efter sången satte hon sig mitt på golvet och började klappa händerna hur bra som hellst, det har hon inte gjort tidigare och det var så tydligt att hon hade kollat hur alla klappade när vi sjöng och ville prova själv :-)


///H

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...