2009-10-28

Löööövly

Idag har jag och Edit varit ute bland löv och snehagar och fotat 9 månaders foton, hon blir 9 Månader imorgon men idag hade vi en "bara-vara-hemma-och-mysa-tillsammans-dag" med dessutom solsken så då passade vi på. Vi slängde även med oss burk med plättar men det var ingen som var hemma av dem vi han ringa till innan edit blev allt för hungrig så vi fick åka hem igen.

Imorgon är det dags för BVC med väga, mäta, kolla så hon ser rätt å riktig ut ;-) så då får ni en "riktig" 9 månaders uppdatering med mått och massa foton. Nu kanske ni kan få se ett eller två kort för att ni är så snälla.


Det scrappas även ganska så mycket just nu men som vanligt så är det nästan uteslutande till SWE :-D men som ni märkt så är det ju nya utmaningar dagligen på SWEbloggen så det kanske itne är så konstigt att jag inte hinner skapa till så mycket annat när ajg har alla härliga utmaningar där inne att ta mig an.

Har faktiskt inte mindre än 3 layouter som jag ska fota. Nästa layout som kommer visas i bloggen kommer nog på måndag ska ni se :-D


///H

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...