2010-07-18

Veckovägning 2010-07-18

Vikt sist: 71,9 kg
Vikt idag: 71,8 kg
Viktförändring denna vecka: -0,1 kg
Viktminskningtotalt: -25,9 kg
Min startvikt: 97,7 kg

Helt fantastiskt att jag står still här runt 72kg med tanke på hur jag äter ;-) Får väl göra ett ryck senare för å bli av med de sista kilona jag vill tappa. Veckan som gått blev det INGEN promenad, massa god mat/fika och ändå så stod jag typ still. Var på gymmet på måndagen men thats it.

Är jättenöjd med min kropp nu så jag känner inte mycket motivation men skulle jag börja gå upp en massa så skulle jag ta tag i det mera. just nu känns det mest att jag kommer väga mig på söndagar för att ha koll så jag itne börjar gå upp en massa igen.

1 kommentar:

Lilla07an sa...

Det låter väll alldeles underbart att du trivs med din kropp. Som sagt, det är en konst att stå stilla i vikt också. Att väga sig en gång i veckan låter som en sund idé. Då kan man ju lätt relatera till när det börjar gå uppåt och vad orsaken va. Du har kämpat väl och jag tycker du ska bestämma att du är i mål nu och glädjas och fira det ordentligt. Sen kan man alltid göra mer senare om man känner för det. Eller kanske byta ut viktmålet mot ett träningsmål eller nåt.
Kramar till dig! /M

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...