2008-07-15

Borås - "Majsen, Nasse och läskiga fabrorn"


Ja här kommer del två av våran minisemester som vi var på i helgen som var. Efter att vi varit på parken zoo i eskilstuna (se inlägget nedan) så åkte vi söderut mot Borås där min mamma med familj bor.

Mycket bilåkande blev det:


Den som belv mest populär för matilda var hennes morbror Zache, men Tildan missuppfattade lite vad han hette så efter bara 3 minuter på plats så kallade hon honom Nasse, ett jubel bland övriga familjemedlemmar utbröt direkt och nu är stackars Zache dömd till smeknamnet Nasse åxå.


På bilden ovan ser ni åxå vad som vart det absolut roligaste att göra med Nasse å de andra, att hoppa studsmatta, detta under strikt tillsyn och nervösa föräldrar. Men hon var duktig å lyssnade bra på oss.

Full fart, hoppas ÖVER mig som ligger på studsmattan, allt för att få fota ;-)


Söt i nya klänningen från kapahl, ser ni vad fint väder de var :-D vi hade inget av det berämda "boråsvädret" som brukar vara regn regn regn, de ända som kom var skurar men såhär såg de ut ofta: men då hade det regnat här hemma istället å nu är de superfint här så det är nog vi som tar med oss vädret ;-)


Över till rubriken, ni har ju redan fått svar på "nasse" men övriga två personer i rubriken då?
jo så här är det. När vi precis kom fram till mamma med familj så kom ju familjemedlemmarna fram en å en och hälsdae på en blyg tilda. Momo kunde hon ju säga på engång, sen kom Nasse fram, å sen min syster Majsan då sa hon ingenting, men sen kom Mammas man Magnus fram å jag breättade att de var hennes plastmorfar, "morfar, tokig" sa hon på engång! ja där är en riktig personkännare! för vi som känner magnus vet att han verkligen är tokig. Senare kallades han även galen :-D

Sist kom min lillebror Alexander fram, han är 18 år, långhårig, skäggig och ganska lång :-) så ja han kan säkert se lite skräckinjagande ut för små barn ;-) På engång blev tildan stel i hela kroppen klamrade sig fast vid min arm som ett frimärke å sa "Fabrorn, näää, fabrorn läksig"

Det var nån nästa morgon som tildan frågade efter Majsen, som alltså är Majsan min lillasyster som har marsvin som husdjur, det var ju itne bara liiite uppskattat att få sitta å kika på dem ;-)

Så där har ni "Nasse, majsen och läskiga fabrorn" som hennes morbröder och moster blev kallad resten av helgen.Å så lite mysiga bilder på Nasse, Majsen och Tildan:Här kommer en bild på allihopa utom jag såklart ;-)

Alex, Mamma, Zache, Magnus, Majsan, fredrik och Tildan nere i hörnet :-D


Läskiga fabrorn (Alex) och Mamma äter lunch ute i det gröna :-) supergod mat mamma!Ja nu fick ni ju mängder av nya foton å kika på.

Iaf så på fredagen så var jag och fredrik in till Borås när ändå mamma, magnus och Ale jobbade, så vi passade på att shoppa lite, blev en sväng för å kolla in magnolias butik (handlade extremt lite av princip skäl) en t-shirt till fredrik, tre klänningar till tildan som eg var linnen åt stora tjejer men de kostade bara 79kr för 3st å jag tyckte de såg ut som små klänningar, ja ni ser ju den rosa klänningen med stjärnor på ovan.

Men mestadels har vi umgåtts en massa, hoppat studsmatta, tittat på film, ätit snacks :-D, pratat, fixat ny blogg åt mamma, ätit god mat och gått igenom massa barnleksaker och kläder som tildan fått ärva.


kramkram

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...