2008-07-15

Parken Zoo


Delar upp minisemester i ett par delar tror jag för annars blir de så mycket foton på engång :-)

i onsdags styrde vi kosan söderut för å bo en natt på Scandic Västerås. Tildan älskade att bo på hotell, hon fick leka i lekrum, äta pankakor, sova med mamma, titta på simsons och gå på promenad. På frukosten fanns de ju vattenmelon så mellan macka och yogurt så gick de i ett antal bitar melon åxå kan jag lova ;-)

På Torsdagen packade vi in oss i bilen och körde till Eskilstuna där Parken Zoo ligger. Delvis var det uppskattat men delvis var de mycket sura miner pga för lite sömn natten innan. De olika små lekplatserna och andra "vanliga" saker var bland det mest uppskattade. Sen fanns det ett sånt litet tåg precis som "snoddaståget" som vi har här i bollnäs. Men de var ju fullsatt hela tiden så då blev hon itne speciellt glad :-(

mysiga små stugor på parken zoo


Myser på hotellet, näsbjörnar,  nån vildkatt eller vad de var, två kängurur och så glad över att vara hos getterna.

Vid apburen träffade Matilda en kompis med samma namn så då lektes de en massa.Å så dagens höjdpunkt för oss alal tre, en stor vittiger hane som var nära gallret å åt kött-is. Dessutom var det nått pucko!!! som ahde släpat med sig sin hund in på ZOO så vi fick se en vittrande tiger som kastade sig mot gallret och en livrädd labrador :-)


Här ser man hur han följer hunden med blicken långt efter att hunden å hundägaren sprungit därifrån. Hoppas de lärde sig varför man INTE ska med sig andra djur in på ZOO!Det var iaf en underbara dag rent vädermässigt och ltie djur ha nvi ju se trots det dåliga humöret från en viss ltien person. Bilder och mera om borås kommer de med, får se om de blir idag eller imorrn eller när de blir :-)


Kramar///Hanna

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...