2010-04-29

Edit 15 Månader

Idag är det den 29 April och iadg blir alltså våran miniskrutt 15månader gammal :-) Som vanligt så händer det massor i denna ålder. Edit har nu helt knäckt koden på det här med att gå och det gör hon hela tiden, man ser henne aldrig krypa längre. Hon blev precis som sin syster väldigt sen med att gå men itne fullt så sen som Tildan som var 1 månad äldre :-)Idag var vi till BVC på 15månaders koll:

Edit 15 månader:
Vikt:
10 950gr
Längd: 79cm

Så hon hade gått upp typ 300gr och växt 2cm sen hon var 1år. Hennes kurva håller på att plana ut lite nu, andras kurvor planas oftast ut lite tidigare, men det är ju kopplat till när de börjar gå :-D Hon ligger ändå över mittenstrecket på både vikt, längd och huvudomf. Vikten verkar som den kommer hamna prick på mittkurvan och längden en kurva ovanför och huvudet ytterligare en kurva upp men hon är ju en Eskilsson så då hör det till att vara lite tjockskallig ;-)


Idag tog vi en promenad med vagnen och hälsade på hos en kvinna som har en kennel med leonbergers å Edit som är hund-tokig blev helt chockad, stirrade på de gigantiska hundarna å sa "Voff voff" Vi blev ditbjuden om ca 1 månad när de har fått nya valpar som även hunnit få ögon å börja rulta runt då :-D små luddiga moln med gigantiska tassar :-)


//H

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...