2010-04-25

Veckovägning 2010-04-25

Vilken vecka det varit, hade verkligen hur mycket motivation som hellst! Efter +0,7 förra veckan så blev jag helpeppad att vända det innan det blev en trend, hade ju även misstankar om att denvägningen var lite missvisande pga mens men så är det ju var fjärde vecka så väger man lite mer ett par dagar :-p

Vikt sist: 79,8 kg
Vikt idag: 77,8 kg
Viktförändring denna vecka: -2,0 kg
Viktminskningtotalt: -16,7 kg
Min startvikt: 94,5 kg

Å vet ni vad :-) om endast -0,1kg så har jag gått ner 20kg sen i oktober :-) Känns så jäklans skönt att motivationen verkligen gav resultat, å idag blir det en tur i mina nya skor för å ge dem en ordentlig testomgång.

SportBH köpte jag åxå så nu kan jag även jogga så småningom utan att få ont i brösten. Å på tal om BH så har min storlek gått från 80G till 75F så nu kan jag snart handla i vanlig butik åxå ;-)

Längd: 175cm
Vikt: 77,8
BMI: 25,40


//H

3 kommentarer:

Åsa (asali) sa...

WOW!!!
Jag blir såååå impad!! du är superduktig o det syns så himla väl på dig att du minskat 20 kg i vikt! Jag är så stolt över dig!!!
Kraaam

Trastegirl sa...

Härligt härligt vännen! Kör på!

Sandra sa...

Kanon!!! 20 kilo herre gud vad mycket det är!!! Jag längtar efter att nå 15 kilo. Har 1,9 kilo kvar... Då har jag gått ner min äldste son i vikt rätt kul när man sätter det i perspektiv så ;0)
Du ska vara otroligt stolt över din viktnedgång! Du är verkligen värd dina nya dojjor och din nya sportbh! Keep up the great work, you inspire me!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...