2013-01-06

Viktkampen del 3??

Ja nu har det blivit dags att ta tag i de där sista kilona från graviditeten och de som plockade på när jag slutade amma.

Så nu tänkte jag iaf gå in för det igen lika som vi gjorde för 3 år sedan och vad är en bättre morot än att vara helt öppen med vikt och mått i bloggen? på detta vis så vet jag ju att många ser å vet om jag misslyckas :-O

Startmått och vikt:

Överarm: 31cm
Höfter: 114cm
Byst: 102cm
Midja: 89cm
Lår: 69cm

Ovanför knä: 43,5cm

Startvikt: 81,0kg


Jag kommer ha söndagar som vägningsdag då jag bloggar mina framsteg eller backningar. Mitt mål är 72kg och det vill jag väga till 1Juni. Delmålet är 75kg  som jag hoppas kunna nå till 16 Mars sen ska det ju inte bara skalas av kilon utan även byggas på muskler så antalet fettkilon som ska bort är ju egentligen fler :-) 

Jaja nu är jag igång iaf och om ni är fler som hakar på att ta en vinter/vår av lite gemensamt hejjande så kommentera här. kanske ni bloggar om det, kanske bloggar hemligt eller bara har lust å ha lite kontakt med mig efter vägen om hur det går. Är alltid kul att dela detta med andra.

Sambon hakar också på där även han ökat med graviditeten och även när jag slutade amma så verkar de ha ökat på honom ;-) 

///H

3 kommentarer:

Lilla07an sa...

Ja, mig kan du ju räkna till sällsksp i alla fall. Har ju sisådär 20 kg upp just nu och bort ska dem.

Åsa (asali) sa...

Jag är med!!

Ulrika sa...

Lycka till!! Jag skulle väl behöva haka på... Kanske imorrn...;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...