2009-08-05

Edit 6 månader

Ja nu har vi varit iväg på 6 månaders kontrollen på BVC. Det gick superbra och Edit är precis som de ska vara i hennes ålder. Plus att hon är tidig med å sitta så pass bra som hon gör, hon sitter verkligen superbra nu och så säger hon ju mamma å dt är ju verkligen tidigt. Att hon inte krålar eller kryper är ju inget å tala om då det är få 6 månaders som gör dt så även om "vissa" i hennes närhet redan gör det så innebär det inte att Edit är sen ;-)

Å så lite mera foton från hennes 6 måanders fotografering.

Edit 6 månader:
Vikt:
8915gr
Längd: 68,5cm
Huvudomf: 45cm

Ja, Edit fortsätter sin viktkurva, ganska så rakt uppåt för tillfället, vet att läkaren förra gången sa att "de brukar plana ut när de börjar med mat".....det har hon gjort nu, äter Gröt, puré, puré och så välling. Men nu pekade kurvan ännu brantare än förra gången. 1kg och 2cm på en månad :-p

Vid 6 månader är det mycket lek med leksaker, jollrar massor, säger mamma, sitter stadigt själv, äter bra med mat, gillar inte frukt nå mycket, sover hellst på sidan, sover 3ggr/dag och sover för natten kl 20:00 å sover då till ca 07:30 (då vi måste gå upp för å åka till dagis med storasyster.


///H

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...