2011-06-16

Lilla "gösta"Idag var vi ner till Gävle för att kolla så moderkakan flyttat sig från "utgången". Vi fick samma barnmorska som förra gången och det verkar som hon håller på å utbildar sig till ultraljudssköterska eller är väldigt nyutbildad för hon hade inte gjort så många UL så här sent i graviditeten tidigare, mest bara rutin-ul.

Hon kikade på ALLT, mätte huvudet massa gångenr och även buken och lårbenet, visade oss alla olika delar på bebisen (utom snoppen/snippan för det vill vi ju inte) och när hon hade mätt å grejat en massa så hämtade hon en kollega som fick mäta allt en gång till för å se om hennes mått stämde och så fick vi viktuppskattning och även kort!!! på lilla "Gösta" trots att det bara var för moderkakan vi var där :-) vi behövde inte ens be om kort utan de skrev ut två profilbilder på skrutten så vi hade att visa Matilda och Edit :-)

Uppskattad vikt idag: 2172gr
Huvudmått (diameter): 85mm
Bukmått (diameter): 94mm
Lårben: 63mm
Uppskattad födelsevikt om h*n kommer på BF: 3700gr

Vi blev båda jätteglada över hur mycket vi fick se och veta och dessutom var bebisen vaken hela tiden å sprattlade å hade hicka m.m. så Fredrik fick se lite av det jag känner hela tiden, bl.a. så syntes det hur "den" hickade både utanpå magen och på skärmen.

///H & "G"

1 kommentar:

anny sa...

Åh, tack!
Jag bad Johan försöka komma ihåg det, han ska vara i lenninge idag.
Jag vill inte ha flaskor som innehållit olja (det är så drygt att diska), men annars tar jag vad som :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...