2011-06-16

Lilla "gösta"



Idag var vi ner till Gävle för att kolla så moderkakan flyttat sig från "utgången". Vi fick samma barnmorska som förra gången och det verkar som hon håller på å utbildar sig till ultraljudssköterska eller är väldigt nyutbildad för hon hade inte gjort så många UL så här sent i graviditeten tidigare, mest bara rutin-ul.

Hon kikade på ALLT, mätte huvudet massa gångenr och även buken och lårbenet, visade oss alla olika delar på bebisen (utom snoppen/snippan för det vill vi ju inte) och när hon hade mätt å grejat en massa så hämtade hon en kollega som fick mäta allt en gång till för å se om hennes mått stämde och så fick vi viktuppskattning och även kort!!! på lilla "Gösta" trots att det bara var för moderkakan vi var där :-) vi behövde inte ens be om kort utan de skrev ut två profilbilder på skrutten så vi hade att visa Matilda och Edit :-)

Uppskattad vikt idag: 2172gr
Huvudmått (diameter): 85mm
Bukmått (diameter): 94mm
Lårben: 63mm
Uppskattad födelsevikt om h*n kommer på BF: 3700gr

Vi blev båda jätteglada över hur mycket vi fick se och veta och dessutom var bebisen vaken hela tiden å sprattlade å hade hicka m.m. så Fredrik fick se lite av det jag känner hela tiden, bl.a. så syntes det hur "den" hickade både utanpå magen och på skärmen.

///H & "G"

1 kommentar:

anny sa...

Åh, tack!
Jag bad Johan försöka komma ihåg det, han ska vara i lenninge idag.
Jag vill inte ha flaskor som innehållit olja (det är så drygt att diska), men annars tar jag vad som :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...