2007-12-26

Julafton 2007

Här kommer en liten resumé av våran julafton.

Morgonen började med att vi alla tre la oss å mös i dubbelsängen å öppnade en julklapp var, jag fick massajulgodis, även fredrik fick godis och matilda fick en rallybil. 

      


sen var det Julfrukost men efter frukosten begav vi oss tillsammans med större delen av sambons släkt upp i skogen till en liten stuga där "tomten bor" där var sambons farbror Jultomte och vi drack glögg och Matilda och hennes tremänning fick öppna ett par julklappar. 

  


Efter det gick vi ner till svärföräldrarna å matilda åt lunch och fick lägga sig där för att sova middag. Medans hon sov gick vi hem och duschade och gjorde oss iordning. Sen åkte vi upp till svärföräldrarna igen för att kolla på Kalle.

Matilda vaknade precis till Kalle och då var även fredriks farbror med och fredriks bror Tomas. Hon kollade ganska mycket på kalle när det var kalle elller musse eller så men inte på de nyare som råtatuillie tror hon hade tröttnat då. 
Efter Kalle och hans vänner önskar god jul så var det dags för tomten att komma. Matilda blev helt gaaalen av alla julklappar, hon var inte nå rädd för tomten och hon öpnnade alla paketen så hon blev helt överexalterad. Hon fick julklappar i mängder å då var ju inte julklapparna från min släkt med ens :-O Hon fick spis med diskho och massa tillbehör som kastruller och matvaror, en doickvagn, en brandstation med bilar, två pussel, två böcker, 3 par strumpbyxor, en stor hink med klossar, en back med duplo, en brio järnväg, en rittavla, två stora gosdjur, en tiara, tossar, en klänning m.m. m.m. ja hon var heeeelt i extas och lekte med allt samtidigt.

Själv fick jag pengar till en ny kamera så nu harj ag nog råd med en snart :-D en fin ny digital systemkamera :-D å så fick jag lite strumpor, trosor, godis och en stor stekpanna :-D 

        


Kvällen och stora delar av natten spenderades hos Pylle med sambo där vi drack lite öl och spelade ett superkul spel som heter "Olas altanspel" det är massa roliga frågor och inte alls massa regler och konstigheter man ska hålla reda på och ingen vinner utan det är mest ett "lära känna" spel.


Nu ska jag se om inte matilda ska somna snart


julkramar///Hanna

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...