2008-05-17

Skissalster mm


Ja hej ni alla :-D Idag har jag och Asali styrt våra näsor mot staden i norr för att ha lite kurs å bli bjuden på god mat :-D smask :-p

Kursen gick jättebra, men lite sorgligt kändes de ju att de (förmodligen) var sista kursen, man vet ju aldrig men nån mer scraptäff blir de nog å nån mässa kanske ;-)

Idag har de verkligen varit snöstorm i huddik iat och ryktena säger att de var samma sak här hemma. Fredrik har kämpat med sin stora nya verkstad å hållt på å flyttat saker från gamla till nya för nu gäller de å få ordning på butiken m,.m. m.m. m.m. inför nyinvigningen den 31/5 (bråttom bråttom)

Tildan fick åka till Elin, eller tant elin som fredrik fick henne å säga, så elin/Pylle har haft två barn idag, i stort sett hela dagen förutom när de sov :-) Å det hade tydligen åxå gått helt perfekt med allting, sååå skönt att de funkade bra, men brudarna hade tydligen lek bättre än någonsin tidigare!


Idag var det ju lördag så det innebär ju åxå att det är skissdag på scraputmaningen, å denna gången hade Meri ritat en skiss i 6*12 som finns att kikapå å inspireras av inne på scraputmaningens blogg.

Å som vanligt när det är en skiss 6*12 så passar jag på å få nån lo till resealbumet gjord även om man kan göra om skissen till vilket format man vill så tycker jag det är bra å få tummen ur å scrappa till det albumet. Så här kommer min lo

"Kick-off"image717

En LO om kick-offen som Hva bjöd på nere i sorrento med mat, dryck, underhållning, sol, bad och volleyboll. Vit cardstock, mönstrat från sassafras lass som heter: pocket full of rosies - "Secret garden". Rubriken är medAmerican crafts thickers, daiquiri och champagne i vitt. Blingstenar från Heidi Swapp, Journalingstämpel från7Gypsies.


Nu ska jag dega på soffan och kolla på en film för att snart gå å sova, kramkram


///Hanna

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...