2010-03-30

Matilda 4år

ja jag vet, alla vill ha foton från matildas födelsedag :-) tog några dagar innan korten laddades in på datorn sen så har jag inte redigerat nått alls men ni kan få ett litet sammandrag av födelsedagen och kalaset iaf :-)

Lördagen före hon fyllde så var det dags för kalas, men först firande i sängen med massor av paket:


Blåsa ut ljusen såklart


Fina födelsedagståget å en 4:a såklart :-)


Tårtan jag gjorde såg ut såhär i genomskärning:


lillasyster


En liten studsboll fick hon av Claes och lotta:


På födelsedagen kom farmor å farfar med ett stoooort paket, kan ni gissa vad det är:


en cykel såklart :-D


Pankakstårta blev middagen på födelsedagen, med ett ljus i såklart :-)


öppnar paket med ann-sofie


På fredagen den 26 var det även dags för 4års kontroll på BVC, hon fick rita en gubbe kolla i en bok å berätta vad hon såg, gå "balansgång", mäta å väga sig och göra en synkontroll m.m.

Matilda 4år:
Vikt:
21kg
Längd: 108,5cm

Hon var superduktig på kontrollen, när hon skulle kunna räkna så gjorde hon det snabbt som sjutton och sen så räknade hon på engelska åxå för å stajla lite för bvc-sköterskan ;-) Hon ritade en jättefin gubbe med pupillrar och allt och så skrev hon sitt namn jättefint på tekningen å ville att bvc-sköterskan skulle sätta upp den på väggen.

Synkontrollen gick lite sämre, vi har sen ett par månader reagerat att hon kollar snett när hon ska peka på nått som är en bit bort å det visade sig även på synkontrollen så vi ska upp tll huddik på en extra kontroll där å se vad det är frågan om.

Så nu har min lilla skrutta alltså blivit 4år :-) en 4åring med låtsaskompis, snepekning, snuttegris och som verkar kunna ALLT :-)


//H

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...