2010-03-25

utveckling

kom på att ajg måste skriva lite om edits utveckling. Sista veckorna har hon börjat ta fler och fler steg själv och i lördags tog hon ca 10 steg mellan vardagsrumsbordet och Elin. Nu går småbitar hela dagarna men än så länge så GÅR hon ju inte själv, räknas ju inte förens hon går mer än några få steg här å där liksom. men första stegen har ju kommit iaf.

I tisdags sprack en av framtänderna uppe och en tand bredvid mittentänderna nere fram. så två tänder på samma dag. Och idag upptäckte jag den innersta kindtanden på vänstra sidan uppe. plus att den andra framtanden uppe åxå håller på å spricker igenom, tror nästan den är igenom liiite men hon vägrar låta mig känna så mycket. så 4 tänder på 2 dagar, inte konstigt att hon bajsat mycket sista veckorna ;-)

Hennes hår växer som ogräs å är helt superlockigt i nacken och naglarna klipper jag dagligen tycker jag.


Hon pratar såklart massor och svarar bra på frågor med ja och nej och dyl. favoritordet precis just nu måste vara "HEEEJ!" och "HEJ EDIT" som hon tror är ett sätt att hälsa på folk bara för att vi hälsar så på henne.

Hon gillar för tillfället att leka med bilar och kryper runt på golvet med en i handen å "kör" och låter som en bil.Just det NU har hon precis lärt sig att klättra upp i soffan och fotöljerna själv :-) precis nu ikväll alltså, hon har kämpat i ca 1 vecka men nu knäckte hon koden. Matilda var 4 månader TIDIGARE med det, tror det är det ända matilda varit tidigare än edit med ;-)

nä nu har edit klättrat upp i fotöljen sen upp på tangentbordet här vid datorn så nu börjar det bli svårt att skriva ifred.kramar

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...