2008-04-20

Kvast


Ett par bilder från gårdagen. Först på förmiddagen så åkte jag, Fredrik och Matilda till "Backes" igen (Mobackes alltså som är en handelsträdgård med zoo m.m.) tidigare så sa ju tildan "Backses" men nu är det "Backes".

Vi tittade på sköldpaddorna, fåglarna, fiskarna och byggde lego. Innan vi åkte hem så köpte vi en egen piasavakvast åt Matilda, hmmm stavas de verkligen så? PIASAVA kallar man ju dem förmen de ser verkligen ut som ett märkligt ord. Jaja skit samma, iaf fick hon en egen sån så jag får ha min ifred ;-)

image660

Eftermiddagen spenderades utomhus i vårsolen. Sopandes såklart ;-) men vi han även med å sparka boll, pilla bort mossa på stenar och träd, dra i hängbjörkens grenar, hjälpa Fredrik att elda i pannan, busa med katten m.m. m.m.

image661

image662

image663


Idag har vi haft kurs här i stan, så kul med alla nya som börjar med scrapping hela tiden, man längtar på et vis tillbaka till den där första tiden då allt var nytt å spännande å man drömde om scrapping å ville itnegöra nått annat å man itne ens visste vad scrapblock var. Oj läste vad jag skrev själv å det är ju samma sak som när man tänker tillbakap å tiden som nykär ;-) hihi å de är man ju nästan när man är i början av scrappingen, nykär i sin hobby.

haha flum hanna :-D


//Hanna

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...