2009-05-27

Stor

Oj vad stor Matilda känns nu :-o pang tjong så slutade hon med alla blöjor och med nappar. Hennes sista blöja som hon hade på kvällen för att bajsa i av olika anledningar har vi nu fasat bort. När vi såg att sista paketet blöjor började ta slut kände jag att det var dags, hon hade blivit bättre och bättre med bajsningen så jag tänkte, vi gör ett försök!

Berättade för henne att nu är det bara några få blöjor kvar och sen är de slut. så vi har varje kväll räknat dem så hon sett hur många kvällar till hon hade blöja. Igår kväll var första kvällen utan och det tyckte hon var helt okej, hon bajsade inte men hon försökte och idag på eftermiddagen kunde hon inte hålla sig längre utan då kom det lite på toaletten så jag tror detta kommer funka, hon kommer ju inte få hålla sig för länge för då ka ndet bli farligt men om hon fortsätter åt det håll hon är på väg så kommer det vilken dag som hellst släppa helt och hon kommer glömma att hon nyligen inte klarade av att bajsa på toaletten.


Det här med napparna har gått så sjukt bra så jag är fortfarande i chock. hon har inte bett om en napp en endaste gång trots att hon vaknat av mardrömmar :-o

Idag var vi till BVC för att väga och mäta edit, jhag hade tagit ledigt åt matilda från dagis så hon kunde följa med å berätta för sköterskan att hon slutat med nappar och blöja. Hon hade även kommit på att det fanns ju 2 nappar hos farmor så vi åkte upp och hämtade dem innan och överlämnade dem till bvc-sköterskan i en fin burk så hon fick BÅDE lämna nappar till räven och till bvc-sköterskan :-D så då fick hon ringar och klistermärke åxå plus rutchkanan som jag köpte åt henne igår för attt hon varit så superduktig! Är man så duktig så förtjänar man en present!

Foto på burken och på kanan kan ni få en annan dag!


//H

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...