2009-12-30

2009 i korthet

Januari: Underbaraste Edit föds efter en månads förvärkar. Å Bollnäs vinner årets första "Körslaget"

Februari: många födelsedagar, liten Edit som ska komma in i familjen, första besöket på BVC m.m.

Mars: Matilda fyller 3 år, Hermans dop, lilla Axel föds efter att Matilda fått ut höggravida Åsa i en snöhög så vattnet gick.

April: Farmor fyller 88, första gången hon träffar Edit. Ellen fyller 3år, Vi arbetar för att få igång nya butiken på Mobackes.

Maj: Edits dop, renoverar om hallen, åker på järvszoo med Elin och åsa med familjer. Magnus 40årsfest i Galvens bygdegård.

Juni: Midsommar med traktorvagn, fiskedamm och dans. Judit tar studenten så vi åker ner till Uppsala, dop för axel och jacob, Sista dagen på "Humlan" (dagiset), jag, elin, åsa, Maria och Anna är på "bollnäs körslaget" på freluga trädgårdsscen.

Juli: Massor av sol och bad, Mollys dop, "på gammelmormorsvis" i rengsjö, Furuvik med Elin med familj.

Augusti: Spahelg med mamma i göteborg, Marias lilla Emma kommer till världen

September: Maria och Magnus bröllop i ovanåker, min och Elins 25år fest med 80tals-tema, Judits körkort,

Oktober: Emmas dop, Edit lär sig klappa, vinka, high five m.m. Vi är även sjuka ordentligt hela familjen och Edit börjar krypa,

November: Matilda börjar rita gubbar på löpande band, vi är mycket ute i skogen, Barnvakt åt axel å bakar pepperkakor, Herman fyller 1år, får tag på ny kyl och frys, Jag började som DT på stellas.se

December: Diskmaskinen kastar in och vi köper en ny, lucia på dagis, jul å allt som hör till, "julmys" på rengsjö hembygdsby,


det har ju hänt otroligt mycket mer i våra liv åxå men endel vill man ju itne skriva ut hur som hellst heller. Just nu håller vi mest andan för 2 av våra närstående, min farmor och fredriks mormor, båda två är inte så pigga just nu, farmor bröt axeln i början av december och är sämre än på länge i sin yrighet och fredriks mromor har varit förkyld i nån vecka och hennes hjärta mår inte så bra just nu.

i stort har året varit riktigt bra både på privat plan, scrapmässigt och företagsmässigt.


//H

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...