2012-01-24

5 månaders foton

Här kommer lite foton på våran lilla underbara Prins som nu är 5 månader och 1 vecka.

Våran goa kille som är nöjd å glad för det mesta. Fick dumma sprutor på 5månaders kollen så sömnen är återigen inte som den borde, men bättre än tidigare ändå. Han somnar vid 19, sover 45minuter sen vaknar han å är vaken 1,5timme sen somnar han å sover hela natten. Så det är okej även om man hoppas på att han ska börja sova från 20 å sova hela natten men "mycket vill ha mer" eller vad säger man ;-) måste vara nöjd med våra barn som gärna tar sovmorgon (alla tre) och somnar bra på kvällar och oftast sover bra hela natten förutom om de kommer in i olika faser med drömmar men då räcker det oftast att gå och bädda om och ge napp (inte till tildan såklart)

Gösta säger ju numera MAMMA riktigt riktigt bra och det säger han hela tiden känns det som :-) tänk att hantom skulle bli tidigare än tjejerna att "prata", trodde Edit slog rekord med att säga mamma helt perfekt vid 5,5månader men Gösta gjorde det vid 5 månader. Om han kommer prata mer och bättre än Edit så borde han få en plats i rekordböckerna....

Nu har jag köpt gröt för 6 måanders bebisar, för å se om det då räcker med 1 portion gröt. Har även lagt om så han får gröten till frukost, sen sover han förmiddagslur, sen puré, sover em. tuttar som mellis, puré till middag samtidigt som vi äter ungefär. Och så tuttar eller välling på kvällen, vi har bara börjat öva med nappflaskan och välling nu, så han får i sig lite välling sen får han tutta. 

Utöver dessa mål så tuttar han lite då och då nån liten snutt bara för mys :-) (mamman vill inte sluta)

God natt///H

1 kommentar:

Karin sa...

Fina foton som alltid =) Gösta är så fin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...