2012-07-06

Första utebadet

denna vecka har även Gösta fått prova på att bada ute i sjön, det har ju varit så kallt i vattnet så han har itne fått göra det hittills men nu i värmen så behövde han få plaska av sig, å han var INTE speciellt fessig utan kröp rakt ut i vattnet tills han fick huvudet under vattnet då vek han upp huvudet frustade å sen skrattade han.... Vi fick sätta upp honom hela tiden men han ville bara krypa utåt men emellanåt så roade han sig med att plaska, å då menar jag PLASKA, bryr sig inte ett dugg om vatten i mun, näsa och ögon.


mestadels badar han i t-shirt men här hade han redan badat en massa så tshirten var genomsur å ingen mer fanns att tillgå.

Kan visa en bild på vår oas tagen med kameran åxå då. fast man ser ju bara vattnet :-) det är ju båtbrygga och strand och gräsmatta åxå, men denna lilla vik med sandbotten är barnens smultronställe på sommaren :-) vårat underbara smultronställe.

Nu hoppas vi vädergubbarna har fel om regnet så vi kan vara vid sjön även nästa vecka (fast måndag-tisdag blir det husvagnsmys istället)

kram och god natt!

//H

1 kommentar:

Annika Härneberg sa...

vad Gösta ser ut å ha de riktigt roligt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...