2012-07-15

Söndag

Så är det sista dagen på ännu en vecka och det känns som sommaren går allt för fort fram i år, snart är den slut och frågan är om vi får så mycket sol å värme som vi behöver för att ladda batterierna. Vi får hoppas på en grym Augusti!

Denna vecka har varit omtumlande rent emotionellt, vet inte hur jag ska säga men det har varit mycket tankar, många saker som spelat in och gjort mig känslig och ledsen denna vecka, det känns iaf som det börjat vända.

I början på veckan fick jag reda på att jag endast fått en reservplats på det fotoprojektår som jag ville gå nu i höst så jag förväntar mig inte att komma in utan fokuserar vidare istället. Kurserna jag sökt har jag precis fått mail om men har inte fått koden för att logga in å kolla än så vet inte om jag kommit in på dem. Hoppas på det iaf och tror att jag kommit in då det är många platser på dem och man söker på gymnasiebetyget.

En till sak som jag tror påverkat mitt humör är att jag är nervös inför nästa helgs bröllopsfotografering, när jag in kom in på fotoprojektåret så sjönk självförtroendet när det gäller mitt fotograferande så då ökade nervositeten istället.

Å så är det ju Juli, en av de månader på året då Fredrik jobbar lååånga dagar plus helger och så är barnen lediga så det känns ofta som jag är en ensamstående 3barnsmamma, man tar allt själv och försöker hitta på roliga saker med barnen men tappar tålamodet tillslut å känner sig då ännu sämre som mamma.

Ja ni ser jag behövde skriva av mig lite helt enkelt, detta är bara ett sätt att ösa ut allt för att kunna släppa det och gå vidare! Jag vet att många saker endast sitter i mitt eget huvud och att folk egentligen inte hatar mig eller tycker jag är dryg men svårt att släppa känslan av det ändå.

Nu ska jag försöka ladda om, tänka om, släppa taget lite och ta det som det kommer.

//H

2 kommentarer:

Karin sa...

Vet precis hur det är, ibland skulle man vilja kapa av huvudet så man slapp tänka. Kram på dig å du är grym på att fota och fotograferingen kommer gå galant! Håller tummen för dig!

Åsa (asali) sa...

Du är grym älskade vän!! Du behöver INTE tvivla över din kapacitet...vi älskar dig som vän, mamma, fotograf scrappare...you name it! Puss <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...