2012-07-02

Saker å ting

ja de händer lite saker här hemma, sakta men säkert, vi har ju många planer för trädgården och huset m.m. så vi tar lite i taget, bara i år har vi ju köpt ny bil, husvagn, planterat nästan 50 meter häck, påbörjat bygget av altantak, ritat på utbyggnation av huset, byggt maskinhall, gjort klart en del av butiken som varit carport och bytt ut tvättmaskinen m.m. utöver allt vanligt jobb, barn och umgås med vänner och familj.

Ja egentligen har det varit mycket men mycket roliga saker så energin har oftast varit på topp. För nått år sedan hade vi åxå mängder att göra men det mesta var saker som vattenskador, häloproblem hos oss och anhöriga, trasiga maskiner som diskmaskin, kylskåp, frys och en massa annat, detta år känns sååå mycket bättre!

Vi tar helt enkelt EN sak i taget just nu, göra helt klart på ett ställe å så vidare till nästa. Men det är roligt att ha sakerp å gång å ta det i lagom takt, gillar inte när andra ska stressa på OSS, det är ju vi som vet vilken takt vi klarar av allt, vi har ju faktiskt tre barn och ett par företag som ska skötas m.m. så att vi itne påbörjar utbyggnation av hus mitt i högsäsongen m.m. eller att vi inte dessutom slår till å gifter oss denna sommar är för att vi gör som vi vill å inte följer allt tjat å gnat som det ska vara hela tiden.

Även om jag eller fredrik är less eller gnäller eller skäller om en viss sak så är det vi som ska gnälla/skälla på den inte alla andra, det är vi som ska va osams om det som rör vårat förhållande ;-)

Säkert nån som förstår mig, vi är vi och vi gör som vi gör. Sen om ni inte tycker vi gör rätt så kan ni göra på ert eget vis ;-) så här kommer lite svar åxå så slipper jag svara på samma sak IGEN:


*Ja
*Nej
*kanske
*vet inte
*det blir nog bra sen
*Vita!
*jaa vita!

så då kan ni välja det svar som passar er ;-)

1 kommentar:

Evelinas sa...

Oj...låter som ni har jobbigt med folk i er omgivning!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...