2010-01-17

2010-01-17 Veckovägning

Ja idag var det då dags för min första riktiga veckovägning och lite av en koll på om detta med viktväktarna är något för mig. Kan lova att jag både var förväntansfull och SKITnervös igår kväll. Massa tankar om hur jag skulle reagera om jag inte gått ner alls eller om jag tom hade gått upp.

Veckan har iaf bjudit på långpromenader med vagnen och en tripp på crosstrainern (endast) men sammanlagt så känns det helt okej. Har även rört mig på andra saker, i pulkabacken m.m.


Vikt sist: 94,5 kg
Vikt idag: 92,8 kg
Viktförändring denna vecka: -1,7 kg
Viktminskningtotalt: - 1,7 kg
Min startvikt: 94,5 kg


Kan inte säga annat än tjooooooohoooooo, trodde inte mina ögon när jag ställde mig på vågen, så jag flyttade runt den lite på golvet å vägde mig 10 gånger till men den stanande på exakt samma vikt varje gång :-) jag hade som förhoppning att ha tappat de 0,5kg som jag hade fel på vid starten så att jag var nere på 0 så att säga men även om man räknar från 94kg så har jag ju gått ner 1,2kg :-D

ååå vad jag är glad nu!

2 kommentarer:

Pylle sa...

Kanon bra start Hanna, ska bli spännande att se vad jag får för resultat i morgon. Kanske kan promenera någon dag, torsdag har ju jag nog båda barnen på dagsi ;)
Nu ska jag ta en tur på crosstrainern och springa bort degen som vi nyss stoppa i oss. Tack för en härlig dag, ester somnade på soffan bara ni gick utan för dörren ;)

Åsa (asali) sa...

Härligt!!
Själv är man deppad o förkyld o skulle behöva en rejäl kick i rumpan :(
+-O för mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...