2011-05-03

Gävlemässan

Funderar på å åka till Gävle nu på lördag på mässan där, men vet inte riktigt längre, är så drygt när de bara är saker som talar emot att ajg ska åka trots att jag vill!

Bilen började krångla idag på flera olika vis, bl.a. så är ena bromsbelägget bak helt slut så att sitta å åka med den i 20 mil känns inte så säkert :-s

Är ju sjukt mycket jobb just nu åxå så fredrik jobbar både dagar å kvällar å definitivt vill han nog hinna jobba på lördag åxå så att hinna fixa nån bil är inte riktigt inräknat i schemat men kanske jag kan ta hans bil istället men det är jute inte sååå kul å köra den fram å tillbaka till gävle.


ja ni hör ju vilka allvarliga problem jag har :-D nä de är inte så fasligt, bara svårt å bestämma mig hur jag ska göra å så vill jag inte tjata massa om att få åka heller när de är så mycket å göra för alla andra :-/ Jag behöver ju itne shoppa scrapsaker bara träffa alla scrappisar :-D

Ni får väl se om jag dyker upp och i vilken bil helt enkelt :-D

2 kommentarer:

Helena i Hudik sa...

Hör du av dig så tror jag att vi kan lösa det för vi har en tjej från Arbrå som möter upp oss i Tönnebro för samåkning!!

Kramar Helena

Cia sa...

Kom till Uppsala 28-29 maj istället då ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...