2011-07-03

Clownen Manne

Igår uppträdde Clownen Manne & co på träslottet i Arbrå, brudarnas farmor å farfar ringde å kollade om vi ville åka på det eller om de skulle ta med tjejerna å åka men vi åkte allihopa och det vart en jättemysig dag men det var mängder av folk!

Vi pratade lite med några som varit på clownen Manne tidigare, då hade det varit 20-30 personer på plats nu hade de slutat räkna vid 550 och då hade det fortsatt droppa in folk.Matilda var helt engagerad, satt långt fram i farmors knä och skrek åt manne när han tappade hatten eller skulle hämta sopen eller liknande:

Edit kollade på halva föreställningen sen tröttnade hon å gick och lekte med pappa och farfar istället, finns ju så mycket att upptäcka på träslottet:
Det hans även med fika och mera lek innan vi for hemmåt för en tripp på mobackes och sen middag på Max för brudarna och sen spenderades kvällen hemma hos Maria och Stefan med grillat och annat gott :-)

Edit och Emma, inte helt olik varan de heller...

///H

3 kommentarer:

bitte71 sa...

Jösses vad gammal jag känner mig nu då - jag tittade alltid på honom på barnprogrammet som gick kl 16.30 varje dag när jag var liten. Alltså på 70-talet. Men det måste ju innebära att han själv måste vara närmare 100 år eller nåt:-D

Hanna-Marie sa...

han är 66år tror jag :-) å har hållt på med barnprogram och dyl sen 70-talet :-)

bitte71 sa...

Ja, jag var tvungen att googla på honom, såg att han var född 1945. Jag hittade även ett skojigt klipp på Youtube och kände mig som typ 5 år igen:
http://www.youtube.com/watch?v=w_u0poaSK8g

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...