2011-07-20

Tjuvkika

Kikade lite snabbt igenom lite kort som Elin tog av mig idag, är ju bara första dagen på vecka 38 än så länge så en riktig "vecka 38 uppdatering" får ni vänta på, kanske blir nå mer magbidler tagna innan dess, vi försöker komma på nått roligt sätt å fota på men vi får väl se :-DHar hemskt ont i ena armen just nu dock så ska kolla med bm imorgon om hon tror de är karpatel... eller nått annat, känns nästan som jag har  nån förträgning bak i axeln eller nått för det ilar, domnar, sticks och gör ont i hela armen, känns mycket i axeln, armbågen och i handen, handen är bortdomnad större delen av dygnet, blir värre när jag ligger men blir aldrig riktigt bra på dagarna heller.


Vad tror ni om spikmatta när man är gravid? kanske kan lägga bara axlarna på den iaf :-)

//H

2 kommentarer:

Lilla07an sa...

Jag låg på min älskade spikmatta hela graviditeten med Melissa och det var alldeles ljuvligt. En av anledningarna att jag mådde så bra, trodde Astrid.
Spikmatta är det bästa som finns så ta fram den du.

Karin sa...

Hoppas värken släpper! Ja det kanske är en tös, jag tror hela tiden fram och tillbaka. David tror på en pojke. Undrar vem som gömmer sig i din mage... En pojk tror faktiskt jag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...