2008-01-01

En andra julafton

I söndags (30 december) firade vi våran andra julafton, vi firade med min pappa och hans fru eftersom vi var med fredriks föräldrar på själva julafton. Nu hade ju matilda fått blodad tand när det gäller julklappar så hon visste preciiis vad som väntade ;-)

Vi åt mera julmat men eftersom vi inte varit på nått (lyckat) julbord så var vi itne lesspå julmat snarare att vi kände att vi inte fått tillräckligt med "Jansson". 

"Ouffa" och "momo" (Morfar och plastmormor) visste att Matilda hade fått såååååååå mycket leksaker av "Faj" och "Aisha" (Farmor och farfar) så de hade satsat lite mera på kläder och dyligt. 

Hon fick en helt underbar klänning som var ljuslila med katter, fåglar och blommor på den var så fin, ni kommer ju få se kort senare när hon har den på :-D hon fick även strumpbyxor och tröja att ha under, ett par knallrosa byxor, ett påslakanset å en tröja m.m. Pojken på bilderna är Matildas kusin Filip, hennes enda kusin. De var så goa tillsammans, han kikade på vad hon fick å tvärtom. Matilda var superduktig på att öppna paket nu, morfar hjälpte henne med snöret men sen öppnade hon alla paket själv. (Övning ger färdighet ;-) )
///Hanna

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...