2010-02-09

Uppdatering

Pust tänket ju skriva nån rad så ni uppdaterss lite om vad som händer här hemma. Det bloggas ju lite och scrappas lite och umgås lite för lite med folk åxå just nu, mycket tid läggs på att orka med allt här hemma istället men nu håller vi alla tummar för att vi ser en ljusning.

De sista nätterna har vi märkt en förändring i edits sömn (hoppas vi) vi tycker det har blivit mycket bättre, hon har haft svårt att somna på kvällen (somnat vid 22-23) men sen sovit hela natten med eventuellt en nappning eller två men inte det heller varje natt.

Så nu tänkte vi testa att ta tag i rutinerna och strukturera upp hennes tider lite å se om det hjälper nu när det verkar som att det mest är rutinbrist som saknas och inget annat som stör. Hon har ju fått en ny tand förra veckan och tror nästan en till sprack igenom idag så nu kanske det lugnar sig lite för henne.

Så fr.o.m idag så väcker vi henne kl 08 (om hon inte redan vaknat) sen får hon sova förmiddagslur vid 09-0930 nån gång å sova till MAX 11. Sen så får hon sova eftermiddagslur vid 13:30 - 14 nån gång. Detta är tiderna som hon själv hade fram till i mellandagarna nån gång när allt började krångla. På kvällen kör vi en "sova hela natten metod"

Idag har det fungerat alldeles utmärkt hittills, vaknade 08, somande 09 å sov till 10:10, somande 13:30 å sov till 15:30. La henne 19:35 å höll på med metoden i 50 minuter å sen dess sover hon. Så nu håller vi alla tummar som finns att natten fortsätter bra! håll tummarna åt oss!


Å en annan sak vi märkt fungerat bra är OM hon vaknar tidigt på morgonen (06-07) så fungerar det att bära ner henne till fredrik så sover de vidare på soffan tills jag å tildan kommer ner vid 08.


Så det var en liten uppdatering av sömn läget här hemma.Det är tur att hon är så grymt sööööt :-D


/H

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...