2010-02-28

Veckovägning 2010-02-28

Så, dags igen, kände mig ganska så säker på en nedgång iaf, det kändes så i kroppen.

Vikt sist: 86,5 kg
Vikt idag: 85,6 kg
Viktförändring denna vecka: -0,9 kg
Viktminskning totalt: -8,9 kg
Startvikt: 94,5 kg

Nästan ett kg, känns superbra, nu är det bara 0,5kg kvar till att jag tappat 10% av min startvikt. F tappade dock 3kg denna vecka :-o han har skottat snö 4h/dag hela veckan typ. Vi kände båda två att vi varit "duktiga" hela veckan så det var kul att det gav resultat på vågen åxå.

///H

2 kommentarer:

Pylle sa...

kanon bra vännen, själv är jag absolut säkert på att det inte är ett minus på vågen den här veckan. Det här har nog vart synderanas vecka rejält för mig, typ noll med motion en massa mackor på kvällarna och chips. men nya tag nu när jag har mer ork. Vilken morgonpigg bloggning från din sida. Kram på dig

Åsa (asali) sa...

Oj vad bra!!!
Själv känner jag mig oxå ganska säker på en viktminskning imorgon :) Vägde mig "i smyg" idag efter frukost o då visade vågen på minus 0,5 kg, så då borde den även visa minus imorgon bitti innan frukost ;-)

Jag håller inte med dig riktigt Elin, vi fick faktiskt liite motion under veckan då vi gick från högskolan till tågstationen 3 dagar av 5. Det tycker jag är bra!! Så jag håller mina tummar att mackorna o chipsen har "gått" av sig dem med :)

Kram kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...