2009-06-23

ikea

idag hade jag och anna som nämnt i tidigare inlägg en heldag i valbo med shopping på IKEA, kapahl, HM, lindex å apoteket :-D

på ikea köptes de massa saker som vanligt, Edit fick ett bäddset, ett fårskin till vagnen, en sängmobil, petskydd till uttagen, lite REA-kläder, ett hårband, en speldosa, en ny nappflaska m.m.

Tildan fick en pall till toan uppe, lite kläder, plasttallrikar, bordstabletter med söta djur på, ny kudde till sängen m.m.


Andra saker jag köpte var tavellister, nya fönsterlampor till köket, lågenergilampor till alla fönsterlampor, batterier, plåster, magnetiska tyngder till vaxduken ute, ljus, nya kuddar, lite förvaring m.m.


Edit har varit en riktig liten ängel idag och nu är hon helt frisk! hon bajsade bara 2 gånger idag och då var det mer normalt om man kan säga så :-) hon somnade ikväll vid 19:30 å sen dess har jag inte hört ett pip så värmen och dagen har tagit ut sin rätt :-) behövde bara lägga ner henne i sängen så sov hon sen.


Bytte ikväll ut Liggdelen på vagnen mot sittdelen, Edit sitter mer och mer och det märks att hon vill sitta å se mer i vagnen, köpte ju dessutom ett fårskinn åt henne idag som svalkar på sommaren å värmer på vintern så det blev jättemysigt bäddat i den. Å så hennes nya söta speldosa hamnade i vagnen åxå, det är som ett gosdjur som man drar i halsen så spelar den lite musik ganska tyst så den är jättemysig, ska leta bild....

BARNSLIG GIRAFF speldosa hoppas ni ser den.å detta bäddset var det eddan fick:

BARNSLIG PRICKAR Påslakan 1 örngott för spjälsäng

Nu ska jag sooova snart.
///H

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...