2007-10-26

IKEA

japp idag drog jag, Matilda och Matildas farmor Carina med bilen ner till valbo som ligger 10mil söder om Bollnäs där vi bor. det är det närmaste IKEAT härifrån så man kommer inte iväg så ofta. Jag hde massa saker på shoppinglistan till en annan sak men så shoppade vi självklart ltie saker till scraprummet, bl.a en magnetlist med tillbehör, en sån bläckfiskliknande sak med klädnypor som man kan hänga upp foton m.m. i och lite fina lådor. 

Till Matidla shoppade vi två Mammut pallar och en vagn med klossar, hade även en beställning från pylle på en gunghäst till Ester. Vi åt lunch på IKEA och sen började Matidla bli trött, inte konstigt för klockan var ett. Vi hade inte haft plats i bilen åt vagnen pga av hyllorna som skulle få plats i bilen på väg hem så vi tog våra jackor å la i kundvagnen, sen hade carina tagit med en kudde å en fleecefilt så vi bäddade ner henne å hör å häpna men Matilda, 1,5år somnade i kundvagnen å sov i 50 minuter medans vi shoppade på kappahl och HM. Hon var så underbart söt å stördes inte av folk, ljus och telefoner. 

jag köpte till Matilda en uggle-pyjamas på kappahl, en tshirt som var röd/svart randig, Carina köpte en vit klänning med röd/svart blommor och svart/röd randiga strumpbyxor till Matidla det med. Vi köpte åxå ltie små hårsnoddar till Matidla och även till Ester. För hör å häpna, matildas hår är så långt bak nu så man kan sätta upp en liten toffs ;-) 


Hela dagen var Matidla så underbart snäll, hon rev inte i saker å skrek inte trots att hon var trött och vi hade otroligt roligt alla tre. Vi kunde ha matilda "lös" inne på HM å hon bara följde med oss å kollade på saker utan att riva och slita, hon kom när man ropade och var bara så glad å nöjd hela tiden. Men så fort hon såg en tröja med en katt på (och det var många) så var hon tvungen å stanna å sägaa "ISSEN!!!" några gånger. 


såhär gör man om man vill få sitta å måla lite stämpelmotiv, fram med papper å pennor åt dottern åxå så är hon nöjd ett bra tag. Där sitter vi tillsammans å ritar å målar. 
image320

image321

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...