2009-03-13

Tre små vänner...

...ett första möte mellan tre små vänner, kommer dessa tre åxå vara så bra kompisar som sina tre storasystrar? Kommer Herman vara Edits bodyguard i skolan? Man vet inte, Två grabbar å en tjej som precis påbörjat livets resa. Mellan Herman och Edit är det 9 veckor och mellan Edit och Axel är det 5 veckor :-)
Tre sötnosar, så kul att få fotografera dem tillsammans. Axel är på korten 5 dagar gammal, Edit är 6 veckor och Herman är 3,5 månader.

Här på korten ser man verligen hur Edit blir mer och mer lik sin storasyster :-) men vet ni, jag jämförde Edits och tildans kurvor vid samma ålder och även fast Edit var 1cm kortare vid födseln så är hon 1,5cm längre nu, så hon har växt 2,5cm mer än tildan gjorde de första veckorna :-o men Tildan vägde liiite mera och hade större huvud så jag undrar hur lång Edit tänker bli med tanke på at Tildan är lång för sin ålder :-o ojojoj, Å edits fötter är åxå långa, de är lika långa som hermans fast mycket smalare :-) Och stora fötter är ju åxå ett tecken på att hon kommer dra iväg på längden.

Å eftersom mamma ska få rätt i att jag inte kan låta bli deras fötter så kommer här en fot-kavalkad:

   
Herman                   Edit                     Axel///H

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...