2008-10-07

Kullerbyttan och storasyster


tänkte bara skriva lite för skrivandets skull som mamma brukar göra :-) annars bloggar jag sällan om jag inte har foton eller andra bilder att visa för jag antar att ni blir uttråkade då men nu vill jag bara skriva så då kan ju ni läsa om ni vill eller hoppa över de om ni inte gillar inlägg utan bilder.

Det jag tänker på är mina barn, båda två, kullerbyttan har börjat gjort sig mer och mer påmind för varje dag men ger mig åxå möjligheten att njuta helt totalt av denna graviditet då den är i stort sett fri från krämpor. Det buffas åt olika håll och jag har nu ikväll känt den första hickan som jag VERKLIGEN kunde garantera var en hicka å de höll på länge :-)

Tildan är helt ute ur sin trotsperiod, hon är bara underbar just nu, hon äter bättre och sover bättre även om hon fått nått ryck å börjat vakna tidigt och sover ganska dåligt mellan typ 04 och 07 å sen vaknar hon eller så vaknar hon redan 06. Men utan trots på dagarna så är de inget problem för då är man ändå tusen gånger piggare på morgonen och det är så himla mysigt när hon kommer på morgonen. Jag hör hur hon hoppar ur sin säng, öppnar sin dörr å sen hör jag den välbekanta rösten ropa "Mamma, vart är du?" varje dag samma sak. Jag svarar "I min säng" och då skrattar hon och öppnar min dörr för hon står ju precis utanför och väntar på att jag ska ropa.

Sen springer hon runt sängen, klättrar upp vid min huvudände och lägger sig antingen bredvid mig eller mellan mig å fredrik ifall han sover där. Sen är hon hur go som hellst men vill inte ligga i evigheter längre för hon är ju pigg och glad nu på mornarna. Så ganska snart studsar vi in i hennes rum, hon klär av sig pyamasen helt själv och sen klär hon på sig de flesta klädesplaggen helt själv åxå, men strumporna får jag ta på å om de är nå knappar som ska knäppas så säger hon åt mig.

Frukost och andra morronbestyr går åxå som en dans och jag njuter nu av all tid tillsammans med henne för jag vet ju att vilken vecka som hellst så kan en ny period komma. Hon har ju nästan aldrig haft nå problem att bli lämnad på dagis, nu vill hon gärna kramas ett par gånger så man får ju iaf känna att hon kommer sakna en men sen så leker hon på med sina kompisar, å kanske, ibland så vinkar hon i fönstret till mig :-)


Tänk att det bara är några månader kvar tills vi är en 4 personers familj :-)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...