2008-10-02

Vecka 24


Sista dagen på vecka 24 idag :-O i morgon börjar alltså vecka 25, nu har de gått snabbt en stund här :-) Denna vecka blev de iaf inte sååå mycket fotat, har ju varit borta men jag har ett par nya foton som egentligen är från vecka 23 plus ett foto från vecka 24 åxå, å det kortet är med magen bar fast med mindre synliga bristningar då solningen har gjort dem betydligt mindre tydliga på engång!Inte världens snyggaste bakgrund men jag hade ju bara balkongen att tillgå för bästa ljus ;-)

Vecka 24 - 26 sep - 2 okt 2008
Kroppen: Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, sk. förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.

Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 cm långt, barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.

Egna anteckningar/bild:
 2008-10-01: hemkommen från 1 vecka i spanien som har bjudit på många graviditetsymptom m.m. Flygning är något som sätter fart på både sammandragningar och bebisens rörelser massor.

Jag har haft ganska stora problem av foglossning under resan tyvärr men ischiasen har iaf varit som bortblåst. Bebisen sparkar mer å mer hela tiden och hela magen guppar när man ligger på rygg. Fredrik har åxå sett hur magen rör sig, nu på semestern när jag låg i solstol så var de dessutom flera andra som satt å förundrades över hur den for runt så att de syntes.sen så tog faktiskt fredrik ett par foton på mig med petaxen åxå :-D dessa är från vecka 23 om man ska va noga ;-)


det var allt för denna gången :-)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...