2008-10-12

Vecka 26


Så skönt att det blev lite fint väder så jag får ltie fina magbilder för desto närmare bf de blir nu desto mörkare blir de ju ute så de kommer nog blir tråkigare å tråkigare mgbilder om vi har otur :-) Men igår när Elin å Ester var här så var jag snabb att flörta åt mig en snabbfotning av Elin :-D

Tyvärr så har min hängbjörkar snart tappat alla sina löv nu, hösten försvinner snabbt iår :-(Vecka 26 - 10 okt - 16 okt 2008
Kroppen: Det är vanligt att man får häftig kramp i t.ex vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna, om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln.

Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.

Egna anteckningar/bild:
2008-10-10: fortfarande ganska lugnt på graviditetsfronten, har lite foglossning på kvällen beroende på hur intensiv dagen varit men de är inte så fasligt. Kan dessutom fortfarande sova på både mage och rygg utan problem och har hittills (peppar peppar) inte fått sendrag i vaden på natten, hade de massor med matilda. Men jag känner att de finns tendenser till sendrag när jag vaknar på natten så får jag sträcka ut lite försiktigt för att inte få nå.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...